Troeven

Waarom zou je naar Domaine Mandourelle willen komen? Er zijn meer dan genoeg troeven om in het zuiden van Frankrijk van te genieten: het zonnige, warme weer, de oase van rust, de gastronomie om je vingers en duimen bij af te likken en de luxe en het algemene comfort dat we je aanbieden.

Rust

Leven als een god in Frankrijk: het kan op Domaine Mandourelle. Kom tot rust in deze prachtige omgeving. Het domein leent zich uitstekend om te wandelen, te relaxen en/of een picknick mee te nemen en te genieten van de wijnvelden.

Gastronomie

De open keuken zet aan om samen te kokkerellen of – om helemaal te onthaasten – een kok het werk te laten doen. De keuken is uitgerust met de beste materialen en biedt plaats voor 40 couverts. Proef de heerlijke zuiderse keuken om vervolgens met een lekker glas wijn na te genieten. 


Luxe, genot en comfort

Op het wijndomein zijn er vijf comfortabele luxegîtes, die elk een eigen prachtig uitzicht bieden over de glooiende wijngaarden. Je kan elke ochtend broodjes laten leveren aan je voordeur, er is een vaatwasser zodat je de afwas niet zelf hoeft te doen en je kan heerlijk ontspannen op het zonneterras. Kortom: ontspanning, genot en comfort alom. 

Zwembad

Niets is zaliger dan op een warme zomerdag in een verkoelend zwembad te plonsen. Op Domaine Mandourelle kan je in en naast het zwembad genieten, terwijl je je in de prachtige setting van de wijngaarden bevindt.  


Troeven
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x